"Torronalba, producatori de frunte de ingrediente pentru gelato si produse de patiserie inca din 1969, vor prezenta urmatoarele trei produse noi pentru 2017:

  • SPEKULOTUS: O pasta delicata cu gust tipic de biscuiti cu aroma de scortisoara din Belgia si Olanda, pregatita in mod traditional pentru ziua de Sfantul Nicolae, pentru a prezenta o inghetata originala cu arome incantatoare de mirodenii. Impreuna cu fiecare cutie, veti primi un pachet gratuit de biscuiti cu scortisoara pentru a va decora platoul, plus un ac practic de inchidere a pungilor cu sigla Torronalba.
  • VARIEGATO DE CAFEA: Lasa-te purtat de gustul cremos al noului Variegato de Cafea; un sos catifelat si versatil care imbogateste si revigoreaza aromele clasice precum panna cotta, zabajone sau vanilie, dar care este de asemenea perfect pentru combinatii creative pentru a da aroma speciala de crema de zahar ars cu decoratiuni de praline cu migdale, pentru a oferi aroma de praline cu cafea si aroma de gianduja, intr-o combinatie de artizanal si traditional.
  • GAMA RICCOSTECCO pentru producerea inghetatei pe bat: pentru a va actualiza oferta in rand cu nevoile unei gelaterii moderne!
  • Baza Biancostecco: Baza neutra sub forma de pulbere pentru producerea inghetatei pe bat. Produsul nu contine grasimi vegetale hidrogenate; nu contine sucroza deoarece contine numai dextroza si fructoza.
  • Produsul se utilizeaza usor si rapid, doar amestecati 200g de BiancoStecco cu 800 g de smantana si 200 g de lapte si bateti totul in mixer pana cand obtineti o crema moale si gustoasa care sa dea forma preparatelor dvs. Adaugand pastele cu diverse arome, puteti obtine combinatii infinite de gusturi.
  • Cand folositi paste fara zahar, se recomanda sa adaugati 20 g de zahar la 100 g de pasta folosita.


Distribuiți acest articol