FAMA food service SA, care sustine noua generatie de brutari si cofetari, a fost primita cu drag joi, 19 ianuarie, la sediul din Zona Industriala Sindos, unde s-a intalnit cu studentii din anul intai ai universitatii IEK Delta. In Centrul modern de Cercetare si Dezvoltare al companiei, studentii, cu ajutorul chefului patiser al companiei, au avut ocazia de a primi instruire in producerea inghetatei folosind materii prime produse de Torronalba SRL. Torronalba SRL este lider in productia de materii prime pentru inghetata si pentru cofetarie inca din 1969. Situata in zona Alba din nordul Italiei, unde se produc faimoasele alune din Piedmont, Torronalba este considerata cea mai buna companie de productie a pastelor de inghetata cu alune. Interesul studentilor a fost maxim si au aratat o mare dorinta de  invatare. FAMA FOOD SERVICE sustine activ educatia studentilor din sectorul cofetaritului in ceea ce priveste noile tehnici si retete pentru a crea profesionisti competitivi, gata sa porneasca in calatoria care le va schimba viata... in minunata lume a artei cofetaritului.


Distribuiți acest articol