De cum s-a deschis sezonul de inghetata, Torronalba a venit cu propuneri care sa fie in rand cu noile tendinte:

  • Base Vegan: Baza completa pentru vegani. Desi nu contine grasimi, are aceeasi textura cremoasa si bogata ca si cremele ce contin grasimi, datorita unor proteine minime extrase din alge. Nu contine grasimi animale, este bogata in fibre, nu contine zahar, este perfecta pentru inghetata si are un indice glicemic redus.
  • Baza Zero, 001 Lattosio: baza pentru inghetata, creata special pentru persoane care sufera de intoleranta la lactoza. Inghetata delicioasa cu gust de lapte.
  • Variegato cu ghimbir: Un variegato unic cu gust picant si proaspat de ghimbir. Cu bucati de ghimbir confiat. Perfect cu ciocolata cu lapte sau paste.
  • Grand Cru Dominicano Chocolate: Produs pudra pentru fabricarea faimosului serbet de inghetata de ciocolata din Saint Dominico, fara lapte, fara derivate din lapte, fara gluten si arome. Nu necesita pasteurizare
  • Iaurt grecesc: Produs pudra cu aroma intensa de iaurt grecesc


Distribuiți acest articol