ingrediente

  • 750 gr Făină 55%
  • 500 gr Jogging Bread
  • 50 gr Dark Malt Extract (extract de malț din orz)
  • 20 gr de praf de copt
  • 40 gr de zahăr
  • 10 gr drojdie
  • 400 gr FAMA Fresh (30% unt)
  • 200 g de Retsina (vin la care se adauga rasina de pin)
  • 400 g de apă

Directii

Amestecati  toate ingredientele împreună în mixer cu "4 pene" 4 min la viteză mică și 2min -3min la viteză mare. Se cântăresc 10 sau 20 de grame fiecare, se formeaza ca un  fitil de 17 cm și se pune fiecare piesă în tava . Coaceți într-un cuptor cu aer la 140 ° C pentru 25min-30 min


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: