ingrediente

  • 500 gr bază pe Semifreddi TORRONALBA
  • 500 gr lapte 3,5%
  • 500 gr Crema de lapte Lowtech 36% UHT
  • 150 gr Pastă de cocos TORRONALBA
  • 200 gr margarină FAMA Imperial Soft
  • 450 gr Biscuiți

Directii

Faceți 450gr de pesmet de biscuiți și il așezați în forma de tort dreptunghiulară amestecat cu 200g de margarină FAMA Imperial Soft. Apăsați-le ușor și lăsați-le să se fixeze în frigider. Puneți toate ingredientele în bolul de amestecare și bateți-le împreună pentru aproximativ 3-4 minute, până când sunt omogene și pufoase. Așezați amestecul într-o matriță de silicon (sau inox) și lăsați-l să se fixeze în congelator timp de minimum 3-4 ore. Turnati amestecul semifreddo pe baza de biscuiți și acoperiți-l cu nucă de cocos deshidratata. În cele din urmă, decorați  cu dulciuri Rafaelo întregi și dungi Maddy Crem Bianca.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: